Privacy Policy

Privacyverklaring

 

Beheer van de website en de applicatie

Audiomix eerbiedigt het privéleven van de Users van zijn website. Zowel het inzamelen van persoonlijke gegevens op de website als het gebruik dat Audiomix van die gegevens maakt, stemmen overeen met de bepalingen van de Belgische wet van 8 december 1992 en haar uitvoeringsbesluiten, alsook de VERORDENING (EU) 2016/679 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming). De persoonlijke informatie in verband met de bezoekers van de website is vertrouwelijk. Die informatie wordt door Audiomix verwerkt voor zover het nodig is om te beantwoorden aan de behoeften van de betrokken Users en ze wordt alleen maar gebruikt voor de doeleinden die worden vermeld in onderhavige paragrafen.

Identificatie

Audiomix BVBA met maatschappelijke zetel te 3130 Begijnendijk, Liersesteenweg 321 en met ondernemingsnummer 0453.445.504 is verantwoordelijk voor de verwerking van de ingezamelde gegevens.

Bewaarde gegevens

Volgende gegevens worden bewaard door Audiomix:

naam, voornaam, bedrijfsnaam, e-mailadres, adres en telefoonnummer

Doeleinden gegevensbewaring

Uw persoonsgegevens worden door BVBA Audiomix  verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw opdracht/geplaatste bestelling, in het kader van diverse wettelijke plichten (onze aansprakelijkheid, bewaarplicht, boekhoudwet) en voor direct marketing (om u eventueel nieuwe diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. De verwerking gebeurt steeds door een in ons bedrijf aangestelde verantwoordelijke.

Wij delen U mee dat lopende de aan ons verleende opdracht/uitvoering van geplaatste bestelling, wij Uw gegevens niet kunnen wissen teneinde onze diensten te waarborgen. Na de beëindiging van de opdracht (eventueel door U), zijn wij verplicht Uw persoonsgegevens nog 10 jaar te bewaren in het kader van op ons van toepassing zijnde wettelijke plichten. De gegevens die wij alsdan van U bewaren en archiveren, zullen enkel de noodzakelijke zijn in het kader van de wettelijke plicht.

Wij dienen U er attent op te maken dat Uw persoonsgegevens door ons aan derde instanties kunnen worden meegedeeld in het kader van de aan ons verleende opdracht en in uitvoering van een wettelijke plicht. U kan ons steeds raadplegen hierover en wij zullen U alsdan meedelen bij welke instantie Uw gegevens zich bevinden.

Rechten

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op webshop@audiomix.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze laten verbeteren of laten wissen (dit laatste voor zover als mogelijk in het kader van de verleende opdracht/geplaatste bestelling en de wet).

Indien Uw aan ons overgedragen gegevens niet juist zouden zijn en U vraagt om correctie, kan U steeds, binnen de mate van het mogelijke, vragen dat de verwerking van de gegevens wordt beperkt.

Alle diensten die in het kader van de aan U door de Algemene Verordening Gegevensverwerking verleende rechten worden uitgevoerd, zij, binnen de mate van het redelijke, kosteloos.

Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.Audiomix.be.

De User kan steeds inlichtingen bekomen omtrent zijn/haar persoonsgegevens, de bekendmaking en verwerking. Voormelde vragen kunnen gericht worden aan webshop@audiomix.be.

Als de door Audiomix bewaarde gegevens onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, kunt u kosteloos vragen ze te corrigeren.

U kunt zich ook verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, met name wanneer ze verzameld worden voor direct marketing doeleinden; u kunt vragen dat ze gewist worden of het gebruik ervan verbieden.

Alle schriftelijke aanvragen moeten, ondertekend, gedateerd en tezamen met een bewijs van identiteit naar het volgende adres worden gestuurd: Audiomix BVBA met maatschappelijke zetel te 3130 Begijnendijk, Liersesteenweg 321.

Aansprakelijkheid

Audiomix kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het niet juist invullen van de gegevens door de Users in hun profiel dienstig voor webmails en nieuwsbrieven.

De User dient zelf verantwoordelijkheid te nemen aangaande zijn account.

Audiomix heeft alle nodige maatregelen genomen om de ingezamelde persoonsgegevens te beveiligen en om er diefstal, verlies, vernietiging, verduistering, enz. van te verhinderen. Geen enkele technologie is echter waterdicht en de gebruikers zijn daar volledig van op de hoogte.

Audiomix wijst dan ook elke aansprakelijkheid af voor verlies, gehele of gedeeltelijke vernietiging, verduistering of frauduleuze aankoop van de via haar diensten doorgegeven gegevens, en voor de eventuele, daaruit voortvloeiende schade. Audiomix garandeert wel dat zij alle nodige inspanningen zal doen om de uitgewisselde gegevens en de bewaarde gegevens te beschermen.

Persoonlijke gegevens van de User

De User en de verwerker‒ of om het even welke persoon die toegang heeft tot het beschermde gedeelte van het platform waarop de gegevens van de User worden verwerkt ‒ heeft op om het even welk moment de mogelijkheid om de gegevens van zijn ‘ACCOUNT’ te raadplegen en te wijzigen. De user kan tevens volstaan met een e-mail gericht aan webshop@audiomix.be met de uitdrukkelijke vraag om zijn/haar account en gegevens te verwijderen.

De gegevens die de identificatie van personen mogelijk maken, worden niet langer bijgehouden dan nodig is om de vermelde doeleinden te verwezenlijken.

De persoonlijke gegevens van de User worden bezorgd aan de verwerker en ook enkel aangewend om bedrijfsredenen. Het gebruik van deze gegevens voor commerciële redenen is uitdrukkelijk uitgesloten.

Algemene gegevens met betrekking tot de Users van de website

Om de toegankelijkheid en de prestaties van de website te optimaliseren, worden algemene gegevens met betrekking tot de User met behulp van cookies geregistreerd. Zoals vereist wordt in artikel 129, 1° van de wet betreffende de elektronische communicatie van 13 juni 2005, brengt Audiomix de bezoekers van zijn websites op de hoogte van het gebruik van cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die geregistreerd worden op de harde schijf van de computer van de persoon die een bezoek brengt aan de website. Ze bevatten informatie zoals bv. de taalvoorkeur van de internetgebruiker zodat die bij een volgend bezoek aan de website, die informatie niet opnieuw moet invoeren. Cookies zorgen er ook voor dat het verkeer op de website kan worden gevolgd: het aantal bezoeken, de duur van de bezoeken, en de gebruikte besturings- en navigatiesystemen, enz. De registratie van die gegevens gebeurt anoniem en is dus niet verbonden met een User of zijn toegangsgegevens. Bij een eerste bezoek aan de website wordt onderaan de pagina de vraag gesteld of u akkoord gaat met het gebruik van cookies op de website. Bij het klikken op om het even welke link op de pagina geeft u uw akkoord om cookies te gebruiken.

Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller en helpen de bezoeker om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van een website of de publiciteit op een website relevanter te maken voor de bezoeker en aan te passen aan zijn persoonlijke smaak en behoeften.

U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. U kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van de site gebruikmaken. U kunt daarnaast aangeven of u al dan niet toestemming geeft dat de website tracking cookies plaatst en deze keuze te allen tijde wijzigen.

 

Audiomix maakt gebruik van volgende cookies:

  1. Noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn onmisbaar om onze websites te kunnen bezoeken en om bepaalde onderdelen ervan te kunnen gebruiken. Deze cookies laten u bijvoorbeeld toe om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van de website of bijvoorbeeld om formulieren in te vullen. Indien u deze cookies weigert zullen bepaalde onderdelen van de website niet of niet optimaal werken.

  1. Functionele cookies

De functionele cookies zijn de cookies die het functioneren van onze websites vergemakkelijken en aangenamer maken voor de bezoeker en er voor zorgen dat u een meer gepersonaliseerde surfervaring krijgt. Het zijn bijvoorbeeld de cookies die ergens uw voorkeur onthouden.

  1. Performantie cookies

Deze website maakt ook gebruik van Google Analytics. Met cookies wordt informatie verzameld over het gebruik dat bezoekers maken van onze websites met de bedoeling de inhoud van onze websites te verbeteren, meer aan te passen aan de wensen van de bezoekers en om het gebruiksgemak van onze websites te vergroten. Zo is er bijvoorbeeld een cookie die ons het aantal unieke bezoekers helpt tellen en een cookie die bijhoudt welke pagina's het populairst zijn.

Meer bepaald wordt geanalyseerd:

  • utma: Google Analytics: Hoe vaak een gebruiker de website bezoekt
  • utmb: Google Analytics: Hoe lang een gebruiker doorbrengt op de website (start timestamp)
  • utmc: Google Analytics: Google Analytics: Hoe lang een gebruiker doorbrengt op de website (einde timestamp)
  • utmz: Google Analytics: Info over de gebruiker -> vanwaar komt hij, wat doet hij?

 

  1. Third party cookies

De website bevat ook elementen van andere, derde partijen, zoals videodiensten, social- mediaknoppen of advertenties.

Als u niet wilt dat een website cookies op uw computer installeert, dient u uw navigatiesysteem zo in te stellen dat dat niet gebeurt.

Audiomix behoudt zich het recht voor tellingen uit te voeren om het gebruik van de website te evalueren. De inzameling van die gegevens gebeurt anoniem en de resultaten worden enkel gebruikt voor de verbetering van de diensten van Audiomix.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »