Disclaimer - Audiomix
Menu
0
Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Voor 15u besteld, volgende werkdag in huis!
Bijna 40 jaar ervaring!
Gratis verzending boven €50!

Disclaimer


Intellectuele eigendomsrechten


De inhoud van deze site met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen,data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Audiomix BV, hierna te noemen Audiomix of rechthoudende derden.

Beperking van de aansprakelijkheid


De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.
Audiomix levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op de via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Audiomix de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.audiomixonline.be geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Audiomix.

Audiomix kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u  de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan ten alle tijden zonder aankondiging of kennisgeving aangepast,gewijzigd of aangevuld worden. Audiomix behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aant e passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Audiomix geeft geen geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade,rechtstreekse of onrechtsteekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

Audiomix kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte bijzondere of andere wijze aansprakelijk gesteld worden voorschade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere ,inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking van alle verliezen werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.
De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’ van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van inhoud ervan. Audiomix verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Audiomix, behoudens en slechts voor zever anders bepaald in regelingen van dwingend recht ( zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Deze disclaimer kan gewijzigd worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis