Audiophony DIGITAL 2

€129,00 Incl. btw
Artikelnummer: DIGITAL2

De DIGITAL-2 van Audiophony is een betaalbare 2-kanaals DJ mixer, gemakkelijk in gebruik en geschikt voor elke muziekstijl. Deze mixer beschikt over twee USB-poorten die compatibel zijn met MAC en PC en het op die manier eenvoudig maken om muziek vanaf een computer af te spelen. Natuurlijk kan je je set ook meteen op de computer opnemen. Met de LINE-PHONO schakelaars, die zich ook op de achterzijde bevinden, kan je kiezen welke bron je wilt gebruiken. Op de LINE-ingang sluit je bijvoorbeeld een CD-speler of draadloze micrfoonontvanger aan. Er is een ongebalanceerde Master Out uitgang die je kunt aansluiten op een versterker.

Verrassend veel mogelijkheden

De gain, treble en bass kan je per kanaal aanpassen op de Audiophony DIGITAL-2 en er is een master volumeregeling. Met behulp van de crossfader kan je de signalen van kanaal 1 combineren met die van kanaal 2. Deze crossfader is ook gemakkelijk te vervangen wanneer er slijtage optreedt. Via de PHONE schuiver monitor je het geluid via je hoofdtelefoon. Je kunt kiezen voor een splitmodus, waarbij je één kanaal controleert of voor de mixmodus. Er is ook een talk-over schakelaar met drie standen. Wanneer je deze schakelaar aanzet, wordt het muziekvolume verlaagd met 10 dB zodat je gemakkelijker over de muziek heen kunt praten. Als je de schakelaar op standje “talk over” zet, gebeurt dit alleen wanneer er een microfoonsignaal gedetecteerd wordt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »