Rush by Martin SM 850 Rookmachine

€224,00 Incl. btw
Artikelnummer: SM850

Bij veel shows wordt er gebruik gemaakt van een rookmachine. De reden hiervoor is dat de het effect van de lichtapparatuur beter zichtbaar is met een lichte nevel. Met deze Rush SM 850 kunt u zo'n nevel verzorgen maar een intense rookwolk is ook geen enkel probleem! Hij is in staat 200 m3 rook per minuut te genereren. Daarbij wordt hij inclusief een draadloze afstandsbediening geleverd waardoor u niet afhankelijk bent van een bekabelde remote. Het laatste is echter wel mogelijk en ook hiervoor wordt er een afstandsbediening meegeleverd! Deze 850 Watt rookmachine is ideaal voor kleine tot middelgrote producties!

Rush SM 850: een overzicht

Het basis-ontwerp van deze rookmachine is afkomstig van de Magnum 850, een bekende rookmachine in de professionele lichtwereld. Deze Rush SM 850 heeft echter een geoptimaliseerd element. Hierdoor wordt de rookvloeistof beter verdampt en blijft er minder residu achter. Een sensor scant constant de temperatuur van het element waardoor deze constant op een optimale waarde wordt gehouden. Daarnaast is het vloeistof-reservoir voorzien van blauwe LED-verlichting. Hierdoor is het bijvullen een fluitje van een cent, zelfs in een donkere omgeving. Aan de achterzijde kunt u eenvoudig het vloeistofniveau in de gaten houden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »