Pioneer - DDJ-400

€279,00 €249,00 Incl. btw
Artikelnummer: DDJ400

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • TUTORIALS

  Je krijgt toegang tot de Tutorial-functie van rekordbox dj. Volg op je computerscherm om te leren hoe je de apparatuur gebruikt en DJ-technieken onder de knie krijgt.

 • CLUBACHTIGE LAY-OUT

  De knoppen van de DDJ-400 zijn op dezelfde manier ingedeeld als die van onze professionele NXS2-opstelling. Ontwikkel je vaardigheden met een interface die lijkt op die van onze standaardspeler in clubs, en verbeter je mixen met Sound Color FX en Beat FX met curves die afkomstig zijn van onze DJM-900NXS2-mixer. Je zult je al snel op je gemak voelen in de DJ-booth.

 • BEAT FX

  Voeg professionele FX toe die overeenkomen met het tempo van het nummer dat op dat moment wordt afgespeeld met behulp van de Beat FX-functie. Dit zal je helpen om unieke sets samen te stellen, zelfs als je net begint.

 • REKORDBOX DJ

  Met deze controller krijg je gratis een rekordbox djlicentiesleutel. Activeer gewoon je licentiesleutel voor onze DJ software, sluit de controller aan en begin te DJ'en.

 • PC-MASTERUITGANG

  Voor flexibiliteit kun je ervoor kiezen om je mix te beluisteren via de interne luidsprekers van je computer, aangesloten desktopluidsprekers, of via een draadloze luidspreker. Je kunt ook tegelijkertijd onafhankelijk van de masteruitgang met je hoofdtelefoon cueën.

 • PLUG-AND-PLAY

  Met een ingebouwde geluidskaart sluit je de controller gewoon aan op je computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel om het apparaat aan te zetten en te beginnen spelen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »