Beoplay Form 2 - Wit, Demo model

€120,00 €59,00 Incl. btw
Artikelnummer: BEOPLAYFORM2WIT

Deze hoofdtelefoon van B&O is ultralicht en past gemakkelijk op je hoofd. Zijn design is niet alleen comfortabel maar ook origineel. In 1983 werd dit design ontworpen door Steve McGugan en het werd zo populair dat een kleine tien jaar later de hoofdtelefoon in de permanente collectie van het Museum of Modern Art (MoMA) in New York belandde. Deze hoofdtelefoon is de langst levende op aarde en wordt gezien als een echt icoon. B&O heeft dit design gebruikt en vernieuwd.  Verder produceert de Form 2i geweldige klanken. De bedoeling van B&O was om te focussen op de middel en hoge tonen en een goede bas over te brengen. Geen overdreven bas dus maar een eerlijke klank. Precies zoals de muzikant het bedoelde toen hij de muziek maakte.

 

Deze toestellen zijn gebruikt om in de showroom te zetten. Worden geleverd in originele verpakking met alle toebehoren. Kleine onvolmaaktheden zijn niet uitgesloten. Op deze toestellen geldt eveneens nog 2 jaar garantie!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »