Beoplay Beolit 17 - Stone Grey

€499,00 Incl. btw
Artikelnummer: BEOLIT17STONEGREY

De kwaliteit achter deze speaker zit hem er in dat hij in elke ruimte goed klinkt. Zijn kracht zorgt er voor dat zelfs de grootste kamers gevuld worden met warme klanken. En kracht die heeft hij zeker! Hij levert maar liefst 240 watt aan piekvermogen en heeft 4 actieve drivers en 2 passieve bassradiatoren. Het bandje rond de Beolit 17 is gemaakt van premium leer en is zo geplaatst dat wiebelen tijdens het verplaatsen ervan onmogelijk wordt. Nog een voordeel van deze speaker is dat hij batterijvriendelijk is. Hij gaat wel 24 uur mee na slechts één enkele oplaadbeurt. Als de Bluetooth vijftien minuten lang niet geactiveerd is schakelt hij zichzelf weer uit om nog meer energie te besparen.

De Beolit 17 kan worden opgeladen met behulp van de USB-C-poort. Hij bevat ook een instelbare one-touch verbindingsknop, waar je verschillende handelingen aan kan koppelen zoals het zetten van een wekker of onmiddellijk overschakelen naar je favoriete muziekbron.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »