Beolab 12 + Vloerstand Demo model (Prijs per paar

€3.450,00 €1.999,00 Incl. btw

Demo model

 

De BeoLab 12 is een subtiele evenwichtsoefening tussen élégance en innovatie. Tussen vindingrijkheid en performance.

Om deze spectaculaire geluidssculpturen met hun weergaloze prestaties kunt ook u niet heen. Deze serie digitale luidsprekers werd ontworpen om uw TV te complementeren, waardoor u een AV-oplossing met een elegant en homogeen design creëert.

De BeoLab 12 werd ontworpen door David Lewis die hiervoor zijn inspiratie putte uit de lijnen van een sinusgolf. Van de zijkant ogen de luidsprekers dankzij de vloeiende, aflopende kanten ongelooflijk dun, het golvende profiel biedt echter de benodigde ruimte voor het leveren van een weergaloze geluidsperformance. Een waarlijk elegante verrijking van uw televisie of muur.

EEN HELDER, GROTER BEREIK
De Acoustic Lens Technology vult de ruimte in een horizontale boog van 180° met een kristalhelder geluid. Deze visionaire technologie van Bang & Olufsen minimaliseert weerkaatsing van vloer en plafond en zorgt voor een optimale geluidsbeleving. De 'sweet spot' van het bereik van de luidsprekers wordt vergroot en dit zorgt voor een ongelooflijk gevoel van ruimte en realiteit.
RIJKE BASSEN VIA DE MUUR
Wanneer de BeoLab 12 aan de muur wordt gemonteerd, wordt de bas-performance via de bas-poorten aan de achterkant en door middel van weerkaatsing van de muren geoptimaliseerd. Dit zorgt niet alleen voor een vermindering van hoorbare vervorming, het houdt tevens de aluminium belijning van de BeoLab 12 puur. Wanneer de BeoLab 12 op een vloerstand, vrij van de muur wordt geplaatst, kan met de 'free position'-instelling aan de achterkant de digitale basweergave worden verbeterd.
GEAVANCEERDE INTERNE LOGICA
Om vervorming of schadelijke pieken in de lage tonen te voorkomen, is de BeoLab 12 uitgerust met een dual-band Adaptive Bass Linearisation-oplossing die de meting van de spreekspoel combineert met een algoritme voor digitale signaalverwerking.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »