Bang & Olufsen BeoLab 3 + Vloerstand Demo Model (Prijs per paar)

€4.175,00 €2.499,00 Incl. btw

BeoLab 3 is een compacte luidspreker die opvalt vanwege de prominent geplaatste akoestische lens van hoogglans aluminium, de uitzonderlijke geluidsperformance en de ongeëvenaarde flexibele plaatsingsmogelijkheden.

Onverminderd krachtig. In een nimmer aflatend streven om pure geluidsbelevingen te creëren, zoeken we bij Bang & Olufsen voortdurend de grenzen van de geluidstechnologie op, en het succes van de BeoLab 3 is daarvan het levende bewijs.

De BeoLab 3 is uitgerust met een akoestische lens die het geluid in een boog van 180 graden door de ruimte verspreidt en afrekent met de gebruikelijke beperkingen van traditioneel stereogeluid. Het resultaat is een helder en precies geluidsbeeld, ongeacht waar u zich ten opzichte van de luidspreker bevindt.

Met zijn tijdloze design van de hand van wijlen David Lewis, zette de BeoLab 3 destijds de toon voor een hele nieuwe generatie Bang & Olufsen-producten. Een ware klassieker die we nu in een eigentijds jasje van hoogglans aluminium hebben gehuld.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »